Minik Ali Berk'in Sağlık Durumu ve Kazadan Sonraki İlk Sözleri

Minik Ali Berk'in Sağlık Durumu ve Kazadan Sonraki İlk Sözleri
Güney Çevre Yolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan ilkokul 4. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Ali Berk Kuk'tan sevindirici haber geldi.

Rize'de yol yapım çalışmaları devam eden ve çalışmalar tamamlanmadan trafiğe açıldığından özellikle yol güzergahında bulunan okulda eğitim gören öğrencilerle velilerin korkulu rüyası haline gelen Güney Çevre Yolunda geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen kazada bir pazarlama şirketine ait minibüsünün çarpması sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 8 yaşındaki ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ali Berk Kuk'un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kazadan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Minik Kuk için doktorların beyinde ödem oluştuğundan ilk 48 saatin kritik bir süreç olduğunu kaydettiği öğrenildi. 

image-263.jpeg

İLK SÖZLER: ANNEMİ GÖRMEK İSTİYORUM... İYİLEŞİNCE ŞOFÖRÜ DÖVECEĞİM

48 saatlik sürecin tamamlanmasına az bir süre kala bu sabah saatlerinde Ali Berk'in gözlerini açtığı ve Annesini görmek istediğini ifade etmesiyle konuşmaya başladığı, annesi Akibet Kuk ile görüşmesinde ise kazaya neden olan minibüs sürücüsünü döveceğini belirterek, "Hastaneden çıkıp tam olarak iyileştiğimde minibüs sürücüsünü döveceğim" dediği öğrenildi.

Öte yandan anne Kuk, Ali Berk'in pazartesi günü yapılacak tetkiklerden sonra yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise alınacağını ifade etti.

image-264.jpeg

Ali Berk Kuk, geçen perşembe günü 15.45 sıralarında İslampaşa Mahallesi Güney Çevre Yolu Şehit Kamil İsmailoğlu Sokak girişinde okul arkadaşlarıyla yoldan karşıya geçerken bir pazarlama dağıtım şirketine ait minibüsün çarpması sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kazanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.