Minik Erdem’in Umuda Yolculuğu Başladı VİDEO İZLE

Minik Erdem’in Umuda Yolculuğu Başladı VİDEO İZLE
Beyninde tümör tespit edildiğinden bir ameliyat geçiren ve hayata tutunabilmesi için 2. bir ameliyat olması gereken 3,5 yaşındaki Erdem Kutanoğlu’nun 2. Ameliyatı için umuda yolculuğu başladı.

Rize’nin Ardeşen ilçesinden Sevim ve Adem Kutanoğlu çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 3,5 yaşındaki Erdem Kutanoğlu, yoğun bakım ünitesinde bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bu akşam ailenin isteğiyle ameliyat yapılmak üzere özel otomobille alınarak İstanbul’a hareket etti.

erdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(3).jpg

erdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(1).jpg

Pazartesi günü ambulans uçakla İstanbul’a yolculuğu planlanan ancak zaman kaybedilmek istenmemesi dolayısıyla ailenin isteğiyle bu akşam 17.30 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinden alınarak özel bir otomobille yola çıkan Minik Erdem, yaklaşık 7 ay önce ilk ameliyatını gerçekleştiren İstanbul Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Akalan tarafından yarın (pazartesi günü) 11.00’de muayene edilecek. Muayenenin ardından Minik Kutanoğlu’nun 2. ameliyatının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

erdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(2).jpgerdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(5).jpgerdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(8).jpg

erdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(9).jpgerdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(10).jpgerdem-kutanoglu-ameliyat-icin-istanbula-goturuldu-(7).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

3,5 Yaşındaki Erdem Yaşamak İçin Hayırseverlerin Yardımlarını Bekliyor VİDEO İZLE