Minik Öğrencilerden Çaykur Rizesporlu Futbolculara Destek: Bizler Size İnanıyor ve Güveniyoruz

Minik Öğrencilerden Çaykur Rizesporlu Futbolculara Destek: Bizler Size İnanıyor ve Güveniyoruz
Rize’de Çay İlkokulu 2A sınıfı öğrencileri, Süper Lig’de zor günler geçiren Çaykur Rizesporlu futbolculara moral desteğinde bulundu.

9 haftası geriden kalan Süper Lig’de tarihin en kötü başlangıcını yaparak 1 puanla ligin dibine demir atan Çaykur Rizespor’a Cumartesi günü Rize'de oynayacağı Kasımpaşa karşılaşması öncesi minik öğrencilerden moral desteği geldi.

Çay İlkokulu 2A sınıfının minik öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Topal koordinesinde yaptıkları açıklamada “Hep destek tam destek” diyerek, “Çok kıymetli Rizespor tarafları, bizler Çay İlkokulu 2A sınıfı olarak sizlerden bir ricamız olacak. İlimizin Yeşil Mavili takımı Çaykur Rizespor’u bizler çok seviyoruz. Sizlerin de çok sevdiğini biliyoruz. Ne yazık ki takımımız şu ana kadar başarılı olamadı. Değerli büyüklerimiz, Yeşil Mavili takımımıza hep destek olalım. Onlara moral verelim. Rizespor'umuzun her zaman her yerde yanında olalım. Cumartesi oynayacağı zorlu maçta onları alkışlayalım. Bu arada takım hocamız Hamza Amcaya ve futbolcu abilerimize de bir mesajımız var: Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. Sizi seviyoruz. Bundan sonra başarılı olacağınıza inanıyoruz. Lütfen siz de inanın. Bu maçı bizim için alın.” ifadelerini kullandı.