Miniklerden Başkan Kasap’ı Terleten Can Alıcı Sorular!

Miniklerden Başkan Kasap’ı Terleten Can Alıcı Sorular!
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret eden ilköğretim okulu öğrencileri, Başkan Kasap'ı terletecek soru yağmuruna tuttular.

Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan  19 öğrenci, öğretmenleri ile beraber Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencileri makamında karşılayan Başkan Kasap, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmayarak  merak ettikleri konularla ilgili çocuklara bilgiler verdi.

minikler-sorulariyla-baskan-kasapi-terletti2.jpg

Yaşları küçük olmasına rağmen oldukça önemli sorular soran öğrencilerin Başkan Kasap'a yönelttikleri sorular içerisinde, “Neden belediye başkanı olmak istediniz ve belediye başkanlığının zorlukları var mı, görev süreniz bitince tekrar başkan olmak istiyor musunuz, belediye başkanlığından memnun musunuz, Rize ile ilgili projeleriniz nelerdir?”  gibi sorular yer aldı.

minikler-sorulariyla-baskan-kasapi-terletti4-001.jpg

Çocukların sorularını yanıtsız bırakmayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisine yöneltilen sorulara şöyle cavap verdi: "Daha önce Gazi Üniversitesinde Profesör olarak görev yapıyordum. Daha sonra büyüklerimiz Rize Belediye Başkanlığına aday olmamızı uygun gördüler. Adaylık sonrasında halkımızın da desteğiyle Belediye başkanı seçildim ve bir yıllık belediye başkanlığım içerisinde Rize için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Hizmet için buradayız ve hedefimiz, büyük projeler hayata geçirmek. Nasıl ki büyüklerimiz fırsat verdi Belediye Başkanı olduk görev süremiz bitince de yine büyüklerimizin takdiri ile eğer yeniden görev verilirse devam edebilirim kısacası nasibimizde ne varsa o olur. Halkımıza hizmet etmek memnun edici olduğu kadar aynı zamanda sorumluluk gerektiren bir iş ve zorlukları da elbette vardır. Rize için fiziki projelerimiz var. Bunların bir kısmına başlamış bulunmaktayız bir kısmına da başlamak üzereyiz. Şehrimizin daha güzel olması ve ihtiyaçlarımızı giderecek proje çalışmalarının içerisindeyiz. Bunun yanında tabi birde Kültürel ve sosyal anlamda bilginin topluma aktarılması doğrultusunda projelerimiz var. İnşallah Belediye Başkanlığı dönemimiz içerisinde bu yönde çalışmalarımız devam edecek ve Rize'yi bölgede daha iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz" dedi.

resat-kasap-005.jpgminikler-sorulariyla-baskan-kasapi-terletti3.jpg

minikler-sorulariyla-baskan-kasapi-terletti5-001.jpgminikler-sorulariyla-baskan-kasapi-terletti-6-001.jpg