Miraç ile Melek Mutluluğa İmza Attı VİDEO İZLE

Miraç ile Melek Mutluluğa İmza Attı VİDEO İZLE
Ak Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer’in oğlu Miraç Katmer, nişanlısı Melek Aydoğan ile görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Ak Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer’in yakışıklı oğlu, Millî Türk Talebe Birliği (MTTB) Rize Şubesi Kurucu Başkanı Miraç Katmer, işadamı Sabit Aydoğan’ın  biricik kızı Melek Aydoğan ile evlenerek mutluluğa adımını attı.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Gülşen ve Yılmaz Katmer’in oğlu Miraç Katmer ile Hayriye ve Sabit Aydoğan’ın kızı Melek Aydoğan (Katmer)’in Pazar günü akşamı Rize Kültür Park Altın Salon’da gerçekleşen nikah ve düğün töreni Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İlimizin yetiştirdiği bölgenin en güçlü Tasavvuf Müziği Sanatçılarından Kemal Kıral’ın seslendirdiği ezgi ve ilahilerinin yanı sıra hoş sohbetiyle renk kattığı nikah ve düğün merasiminde çiftin nikahını Rize Belediyesi Evlendirme Memuru Faruk Demirci kıydı.

Nikah ve düğün merasimine katılan davetliler arasında yer alan Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Muammer Berberoğlu, İlyas Akdoğan, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Kıyılan nikahın ardından Gelin Melek Aydoğan Katmer’e Aile Cüzdanını Vali Ersin Yazıcı takdim etti. Vali Yazıcı burada yaptığı konuşmada çifti tebrik ederek, “Çok özel bir gün, çok özel bir başlangıç için bir aradayız. Hep birlikte uzun bir yolculuğa başlayacak bu kardeşlerimize şahitlik ediyoruz. Ben her ne kadar damadın şahidi olsam da ne yazık ki bu aile cüzdanını ona vermeyeceğim. Çünkü damat bir hafta sonra bu cüzdanı sorsak bulamaz. Dolayısıyla ben gelin kızımıza sizlerin huzurunda aile cüzdanını teslim edeceğim. Kendilerine de bundan sonraki hayatlarında birlikte kavga etmeden; aslında bir kural var ama genellikle biz erkekler pek kabul etmeyiz ama uygulamalar öyle olmaktadır. Şöyle birşey ‘itaat et rahat et’ diye. Sen de gelin kızımıza itaat edersen herhalde fazla kavga gürültü olmaz. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

Yoğun bir kalabalığın olduğu düğüne ayrıca Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mümtaz Sinan, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, ilçe ve belde belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının tanıdık simaları ile Katmer ve Aydoğan Ailesi ile genç çiftin dostları katılarak, bu mutlu günlerinde onlara eşlik ettiler.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...