Miraç Kandili Rize'de de dualarla idrak edildi

Miraç Kandili Rize'de de dualarla idrak edildi
Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'nin Allah'ın daveti üzerine Cebrail (A.S)'nin rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, Rize'de dualarla idrak edildi

Ramazan ayının müjdecisi olan Miraç Gecesi, Rize'de de tüm yurtta olduğu gibi camilerde dualarla idrak edildi. Rize İl Müftülüğü tarafından Çaykur Ziraat Camii'nde özel bir program düzenlendi.

Programda din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunması, ilahi ve kasideler seslendirildi. İl Müftü Yardımcısı Abdülkerim Karabıyık, gecenin önemi hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.

Programın sonunda İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için dua edildi. Cami cemaati, gözyaşlarıyla dua etti.

Program sonunda vatandaşlara ikram bulunuldu.

mirac-gecesi-rizede-dualarla-idrak-edildi-1.jpg

mirac-gecesi-rizede-dualarla-idrak-edildi-7.jpg

mirac-gecesi-rizede-dualarla-idrak-edildi-4.jpg

mirac-gecesi-rizede-dualarla-idrak-edildi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.