Moda Ve Kasha’da Sonbahar Trendleri

Moda Ve Kasha’da Sonbahar Trendleri
Moda haftalarında gözler sonbahar/kış modasına döndü. Kasha Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Serpil Özerden, sonbaharda trend ve şık olmanın tüyolarını verdi.

- Moda haftalarında gözler sonbahar/kış modasına döndü. Kasha Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Serpil Özerden, sonbaharda trend ve şık olmanın tüyolarını verdi.

Sonbaharda trend ve şık olmanın tüyolarını veren Kasha Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Serpil Özerden, "Bu sezon fuşya, yeşil ve sarı renkleri çok gündemde olacak. Çok özgür bir renk çeşitlemesi ile karşı karşıya kalacağız. Maviler, pudra renklerin her tonu, pembeler ve kırmızının böğürtlene kadar olan tüm tonları koleksiyonlarda yer alacak. Ama siyah ve beyazdan her sezon olduğu gibi bu sezon da vazgeçilmeyecek" dedi.

Elegan, maskülen çizgilerin bu sezona damga vuracağını anlatan Özerden, trendleri şöyle sıraladı: "Bunların içinde kadınların kendilerini iyi hissettikleri dar, slim fit kıyafetler, kalem etekler, yüksek belli slim pantalonlar tercihler arasında yer alacak. Özellikle kalem ve yüksek belli eteklerle giyilen sweatshirtler desenli ve düz olmak üzere bu yıl çok moda olacak. Bunların dışında transparan giysiler de seçenekler arasında yerini alacak. Transparanlık bu yıl tüllerle, organzelerle, dantellerle kombine edilecek."

Bu sonbahar bol bol triko göreceğimizi vurgulayan Kasha Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Serpil Özerden, şöyle devam etti: "Boğazlı kazaklar geçmişten günümüze döndü. Uzun ve kısa triko elbiseler de koleksiyonlar arasında yer aldı. Uzun süre bermuda anlayışı yokken artık çorap altı dediğimiz geniş paçalı bermudalarla çok fazla karşılaşacağız. Bu sezon değil belki ama bir daha ki sezon bermuda tarzı geniş paçalı pantolonlar da moda olacak."

Oversized kabanların da bu kış çok moda olacağının altını çizen Özerden, "Sokaklarda salaş, bol kazakları, iri cepleri, düşük omuzlu ceketleri daha çok göreceğiz. Kasha olarak biz de trend olandan vazgeçmeyeceğiz. Koleksiyonlarımızda daha çok maskülen kadın tiplemesini kullanıyoruz. Bu aslında erkeksi çizgiler içeriyor ama biz, bu tarzı blazer ceketlerle, dar pantolon ve dar eteklerle sunuyoruz. Böylece kadın kendini hem şık hem seksi hemde erkeksi hissediyor, daha fark edilir hale geliyor" diye konuştu.

Kasha Tekstil olarak stratejilerini butikler üzerine kurduklarını belirten Özerden, kısa zamanda olumlu dönüşler aldıklarını söyleyerek önümüzdeki günlerde bayiliklerle daha çok tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.