Mora Plaza Rize'de Hizmete Açıldı

Mora Plaza Rize'de Hizmete Açıldı
Rize’de içerisinde 28 ayrı işyeri bulunan Mora Plaza, Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Ankara’da ticari faaliyetlerini sürdüren Rizeli iş adamı Mehmet Fırat tarafından Atatürk Caddesi üzeri Kale Market yanında 2 yıl önce inşasına başlanan ve yapımı tamamlanan Mora Plaza, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Plazanın açılışına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile stk temsilcileri, iş adamları ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi iş adamı Mehmet Fırat yaptığı konuşmada, Rize’nin kamu yatırımlarının öncülüğüyle çok hızlı ivme kazanan bir şehir olduğunu ifade ederek, “İlimizde şu anda ekonomik kültürel ve sosyal açıdan çok ciddi değişiklikler yaşanmaktadır. Rizeli iş adamı olarak Rize’ye katkı sağlamak adına MORA Plaza’yı inşa etmek önemli bir konuydu ve bunu çok şükür başardık. Tamamen iş merkezi olarak planlanan ve 28 ofisten oluşan bu binanın Rizemize ve bizden ofis alan kat maliklerimize, ofis sahiplerine hayırlı olsun. Ofisimizin şehrimize renk katacağını düşünüyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ise açılışı yapılan plazanın estetik olarak Rize için örnek teşkil edeceğini belirterek, bu tür plazaların Rize’ye kazandırılması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile plaza hizmete girdi.

mehmet-firat.jpgrahmi-metin-007.jpgmora-plaza-hizmete-acildi-(4).jpgmora-plaza-hizmete-acildi-(1).jpgmora-plaza-hizmete-acildi-(5).jpg