Motosiklet Hırsızları Sürükleyerek Çaldı; O Anlar Kameraya Yansıdı

Motosiklet Hırsızları Sürükleyerek Çaldı; O Anlar Kameraya Yansıdı
Beylikdüzü'nde iki şahıs, park halindeki motosikletin direksiyon kilidini kırdıktan sonra sürükleyerek çaldı.

Beylikdüzü'nde iki şahıs, park halindeki motosikletin direksiyon kilidini kırdıktan sonra sürükleyerek çaldı. Bir süre sonra kendilerini bekleyen aracın içine koydukları çalıntı motosiklet ile kayıplara karışan şahıslar, çok geçmeden polis ekipleri tarafından kıs kıvrak yakalandı. Yaşanan o hırsızlık anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 21.06.2021 günü Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 05.20 sıralarında park halindeki bir motosikletin yanına yaklaşan iki şahıs, direksiyon kilidini kırdı. Ardından hırsızlardan biri geldikleri motosiklete, diğeri ise çaldıkları motosiklete binip sürükleyerek uzaklaştı. Bir süre iki motosikletle yollarına devam eden hırsızlar daha sonra kendilerini bekleyen bir araca motosikleti yükleyerek kayıplara karıştı. Sabah uyandığında motosikletinin yerinde olmadığını fark eden vatandaş ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, aracın C.S. isimli bir şahsa ait olduğunu ve diğer hırsızlık şüphelisinin de S.Ş. olduğunu tespit etti. Kimlik tespitinin ardından harekete geçen ekipler, şahısları Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahallesinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.