MSB, Rize-Artvin Havalimanı'nın Göktürk-1 uydusundan gelen görüntülerini paylaştı

MSB, Rize-Artvin Havalimanı'nın Göktürk-1 uydusundan gelen görüntülerini paylaştı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Rize-Artvin Havalimanı'na ait Göktürk-1 uydusundan gelen görüntüleri paylaştı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün açılışı gerçekleştirilen Rize-Artvin Havalimanı'na bir de uzaydan bakmak ister misiniz? Keşif Uydu Komutanlığımızın kontrolündeki Göktürk-1 uydumuz ile görüntülediğimiz yeni havalimanı, başta yöre halkımız olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." ifadesine yer verildi.

msb-rize-artvin-havalimaninin-gokturk-1-uydusundan-gelen-goruntulerini-paylasti-1.jpgmsb-rize-artvin-havalimaninin-gokturk-1-uydusundan-gelen-goruntulerini-paylasti-2.jpgmsb-rize-artvin-havalimaninin-gokturk-1-uydusundan-gelen-goruntulerini-paylasti-3.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bedeli-ve-yardim-kampanyasi-005-009.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum