Muaythai de Rize 10 Madalya Kazandı

Muaythai de Rize 10 Madalya Kazandı
Kuşadası’nda düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonasında Rize Kardeşler Spor Kulübü Sporcuları 10 madalya ile turnuvadan döndü.

2200 sporcunun kıyasıya yarıştığı Türkiye Muaythai Şampiyonasında Rize Kardeşler Spor Kulübü Sporcuları 1’i Altın Madalya olmak üzere 3 Gümüş ve 6 Bronz Madalya olmak üzere 10 madalya ile turnuvayı tamamladı.

muaythai-de-rize-10-madalya-kazandi1-001.jpg

Rize Kardeşler Spor Kulübü antrenörleri Ergün Çakmakçı ile Ahmet Cebir yaptıkları ortak açıklamada, desteklerini esirgemeyen Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kazanılan madalyalarda Çelik’in payının en az sporcuların azmi kadar fazla olduğunu kaydetti.

ahmet-cebir-ergun-cakmakci-001.jpg

Genç antrenörler, göreve başladığı günden itibaren  gerek bireysel, gerek ferdi gerekse amatör spor branşlarına desteğini esirgemeyen ve sporun her kategorisinin Rize’de aktif bir şekilde hzıla yayılmasını sağlayarak, her kategoride başarılı sonuçların alınmasında büyük emeği olduğunu kaydettikleri Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e müteşekkir olduklarını kaydederek, kazanılan başarıyı Çelik’e armağan ettiklerini söyledi.

Cebir ve Çakmakçı ayrıca turnuvada mücadele eden tüm sporcularını da gösterdikleri azim ve üstün performansları dolayısıyla tebrik etti.

muaythai-de-rize-10-madalya-kazandi3.jpgmuaythai-de-rize-10-madalya-kazandi2.jpgmuaythai-de-rize-10-madalya-kazandi1.jpg