Müdür Aktaş'ın Annesi Dualarla Uğurlandı

Müdür Aktaş'ın Annesi Dualarla Uğurlandı
Gümüşhane'nin Rizeli İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın vefat eden annesi Hatice Aktaş, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

Gümüşhane'nin Rizeli İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın dün vefat eden annesi Hatice Aktaş, Rize’de kılınan cenaze namazının ardından ebediyete  uğurlandı.  Cenaze namazı öncesi ve sonrasında Aktaş aileleri taziyeleri kabul ederken Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ise cenazeye çelenk gönderiminde bulundu.

CENAZE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Rize Sahil Camiinde Öğle Namazına müteakiben kılınan cenaze namazını Merhume Aktaş’ın oğlu Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş kıldırırken cenazeye Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Rize Vali Yardımcıları Ümit Hüseyin Güney, Şefik Aygöl ve Bahattin Alp Arslanköylü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Gümüşhane Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Rize İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Şakir Kurk, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetim Kadrosu ve Personeli ile eğitim camiasından çok sayıda kişi, Gümüşhane ve Rize'nin STK temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın helallik istemesinin akabinde Gümüşhane Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş cenaze duasını yaptırdı. Duanın ardından ise Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, bu acı günde kendilerini yalnız bırakmayarak uzaktan yakından gelerek cenazeye katılanlara teşekkür etti. Merhume Hatice AKtaş’ın cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Köprülü Köyündeki aile kabristanlığına gönderildi.

CENAZE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

hizir-aktasin-annesi-hatice-aktasin-cenazesi-1.jpg

CENAZE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Müdür Hızır Aktaş'ın Annesi Vefat Etti