Müdür Hastanın Ayağına Gitti!

Müdür Hastanın Ayağına Gitti!
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlı bir hastayı ziyaret etti.

Dr. Tepe, 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında, evde sağlık hizmetleri birimi ile Gülbahar Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki yatağa bağımlı Huriye Şahin'i evinde ziyaret etti.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu ifade eden Tepe, ''Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi, itibar gerektirmektedir. Bu, aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir'' dedi.

mustafa-tepeden-huriye-sahine-ziyaret-2.jpg

Tepe, yaşlılara sahip çıkılması ve yaşlıların mutluluğu için herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması gerektiğini vurgulayan şunları kaydetti: ''Tecrübeleriyle bugünümüzü aydınlatan yaşlılarımızın sağlık sorunlarının düzelmesi için bize düşen görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Sağlık sorunlarıyla bize ulaşan, ulaşamayan sıkıntı yaşayan tüm yaşlılarımıza İl Sağlık Müdürlüğü olarak elimizden geleni sağlık hizmetlerini sunuyoruz. Tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyorum.''

mustafa-tepeden-huriye-sahine-ziyaret-1.jpg

huriye-sahine-ziyaret.jpg

mustafa-tepeden-huriye-sahine-ziyaret-3.jpg