Müftü Mahallesi Berat Camii İbadete Açılıyor

Müftü Mahallesi Berat Camii İbadete Açılıyor
Müftü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Berat Camii, 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 14.30‘da ibadete açılacak.

Müftü Mahallesi’nde 25 Ocak 2021 tarihinde yapımına başlanan Berat Camii inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Müftü Mahallesi’nde bir apartman altında zamanında mescit olarak yaptırılan ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle kapasitesi yetersiz kalan Berat Camii için yeni bir cami inşa edilmesi kararı alınmıştı.

Karar çerçevesinde Berat Camii Eğitim ve Kültür Derneği organizesi ve hayırsever vatandaşların desteği ile 25 Ocak 2021 tarihinde 500 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan 750 kişi kapasiteli cami inşaatı, 25 Ekim 2022 tarihi itibarı ile tamamlandı.

Çaykur Ortaokulu yanında inşa edilen Cami müştemilatında gençlerin istifade edebileceği çok amaçlı salon da yer alıyor.

Caminin açılışı 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 14.30‘da gerçekleştirilecek. İl Müftülüğü tarafından yapılacak açılışa tüm vatandaşlar davet edildi.

muftu-mahallesi-berat-camii-acilisa-hazir-10.jpgmuftu-mahallesi-berat-camii-acilisa-hazir-11.jpgmuftu-mahallesi-berat-camii-acilisa-hazir-12.jpgmuftu-mahallesi-berat-camii-acilisa-hazir-13.jpgmuftu-mahallesi-berat-camii-acilisa-hazir-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum