Müftü Yardımcısı Temel, Rize’ye Veda Etti

Müftü Yardımcısı Temel, Rize’ye Veda Etti
Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğüne atanan Rize İl Müftü Yardımcısı İsmail Temel, düzenlenen veda programıyla Rize’ye veda etti.

28 Aralık 2012 tarihinden bu yana Rize İl Müftü Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Temel, Sakarya Ferizli İlçe Müftüsü olarak atanması nedeniyle il müftülüğünde önceki gün düzenlenen veda programının ardından Rize’ye veda etti.

İl Müftüsü İsmail Yalçın, Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, Şube müdürleri, vaizler ve daire personelinin iştiraki ile gerçekleştirilen program, Müftü Yardımcısı İsmail Temel’in özgeçmişi ve Ayniyat Saymanı Kamil Hoşoğlu’nun kaleme aldığı Müftü Yardımcısı Temel’i tassvir eden şiirinin sinevizyon gösterimi eşliğinde sunulması ile devam etti.

ismail-temel-rizeye-veda-etti-(2).jpg

Katılımcıların, duygu ve düşüncelerini paylaşmasının ardından İl Müftüsü İsmail Yalçın konuşmasında, "İsmail Temel hocamızla çok güzel mesai arkadaşlığımız oldu. Kendisine yeni görevinde ailesiyle birlikte sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde daha güzel imkânlarla hayırlı istikballer diliyor, hüsnü niyetlerinden dolayı katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

ismail-temel-rizeye-veda-etti-(1).jpg

Sakarya Ferizli ilçe müftüsü olarak atanan, esprili kişiliği ile tanınan  İl Müftü Yardımcısı İsmail Temel ise konuşmasına, “yağmurlu bir havada Rize’ye geldik, karlı havada veda ediyoruz” sözleriyle başladıktan sonra 3 yıl gibi kısa bir zaman Rize İl Müftü Yardımcılığı görevini yürüttüğünü ifade ederek, “Bu zaman zarfında kapımız herkese açık oldu ve sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. İyi günümüz oldu-kötü günümüz oldu sözlerini sarf etmek adettendir, ancak ben kötü bir gün hatırlamıyorum. Bu vesile ile varsa hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum” sözleriyle herkesle vedalaştı.

ismail-temel-rizeye-veda-etti-(4).jpg

ismail-temel-rizeye-veda-etti-(3).jpgismail-temel-ismail-yalcin.jpgismail-temel-ali-cakmak.jpgismail-temel-mehmet-bilgin.jpg

ismail-temel-rizeye-veda-etti-(8).jpgismail-temel-rizeye-veda-etti-(7).jpgismail-temel-rizeye-veda-etti-(5).jpg