Müftülükten Dini Musiki Kursu Sınav Duyurusu

Müftülükten Dini Musiki Kursu Sınav Duyurusu
"Dini Musiki Kursu" için Rize’de sınav başvuruları alınmaya başlandığı bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca cami içi ve cami dışında gerçekleştirilen dini, sosyal, kültürel toplantı ve etkinliklerde ihtiyaç duyulan musiki formlarını yerine getirebilme kabiliyetine sahip, bu doğrultuda grup oluşturma ve ekip çalışması yapabilen, toplum huzurunda bir takım dini merasimleri icra ve idare edebilme yeteneği olan personeli yetiştirmek amacıyla erkek görevliler arasından mülakat yoluyla seçilecekler için Ankara Rıfat Börekçi Dini İhtisas Merkezinde 9 ay süreli "Dini Musiki Kursu" düzenlenecek.

22 Ağustos 2023 Salı günü Rize İl Müftülüğü’nde saat 09:00’da yapılacak sınavın başvuruları 02-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınmaya başlandı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.