Muğlaspor İçin 48 Seferberliği

Muğlaspor İçin 48 Seferberliği
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kuşadasıspor maçı öncesi il genelinde...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kuşadasıspor maçı öncesi il genelinde seyirci seferberliği başlattı. Muğlaspor'un tüm 48'in adını taşıdığını ve en büyük tanıtım markası olduğunu belirten Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu Bodrum'dan Fethiye'ye, Datça'dan Kavaklıdere'ye kadar yeşil beyaz sevdaya gönül vermiş tüm Muğlaspor sevdalılarını Kuşadası maçına davet etti. Başkan Beyimoğlu diğer ilçelerden maça gelmek isteyen Muğlaspor taraftarlarına ücretsiz otobüs tahsis edebileceklerini söyledi.

Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birisi olan ve profesyonel lig özlemini bu yıl sona erdirmek isteyen Muğlaspor, kalan dört maçı da kazanıp ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Kuşadası maçının camia olarak çok önemli olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Beyimoğlu, "Muğlasporumuz tüm il genelini tanıtan ve tüm 48'in adını taşıyan en büyük tanıtım markamız. Bu markanın profesyonel liglerde mücadele etmesi ve Muğla adının daha büyük kesimlerce duyulması en büyük amacımız. Bu doğrultuda Kuşadası maçı öncesi yönetim kurulu olarak ilimizdeki mülki amirlik, yerel yönetimler, tüm sivil toplum kuruluşları, taraftar derneklerimiz ve camiamızın tüm bireyleri ile bir seyirci seferberliği başlattık. Yıllar önceyi bir hatırlayalım. Muğlaspor maçı olduğu zaman tüm ilçelerden otobüsler dolusu taraftar gelir, Muğla'daki kahveler başta olmak üzere bütün işletmeler maç saatinde kapatılırdı. Herkesin buluşma noktası Muğlaspor maçı olurdu. Biz yönetim olarak bu ruhu yeniden harekete geçirmek istiyoruz. Bu doğrultuda bu hafta sonu oynayacağımız Kuşadası maçında il genelindeki Muğlaspor sevdalılarını Atatürk Stadına buluşturmak istiyoruz. Tüm ilçelerden maça gelmek isteyen taraftarlarımıza ücretsiz otobüs tahsis edeceğiz. Gelin bir olalım, tek yürek olalım Muğlaspor'umuzu hak ettiği profesyonel liglere birlikte taşıyalım. İlçelerden maça gelmek isteyen taraftarlarımız ücretsiz araç taleplerini kulübümüzün 214 25 00 numaralı telefonlarına iletebilirler" diye konuştu.

Muğlaspor İçin 48 Seferberliği

Muğlaspor İçin 48 Seferberliği

Kaynak:IHA