Muhabir Serkan Öztürk’ün Acı Günü

Muhabir Serkan Öztürk’ün Acı Günü
KAÇKAR TV ‘nin tecrübeli eski kameramanlarından, Kahramanmaraş Bölgesel Aksu TV muhabiri Serkan Öztürk’ün Kıbrıs Gazisi babası 58 yaşındaki İlbeyi Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Serkan Öztürk’ün 58 yaşındaki babası Kıbrıs Gazisi İlbeyi Öztürk, üç gün önce Rize’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

3 çocuk babası olan Öztürk, Erzurum’un İspir İlçesi Esenyurt Köyü’nde önceki gün toprağa verildi. Acı haberi Kahramanmaraş’ta alan Serkan Öztürk’ de İspir’e geldi. Merhuma Allah’tan rahmet meslektaşımız Serkan Öztürk ve ailesine sabır dileriz. 

Serkan Öztürk, yaptığı açıklamada “Ben burada olmadığım için yakından ilgilenemediğimden dolayı babamın vefatından dostları ve sevenlerinin de haberi olamadı. Bu vesile ile arayan ve başsağlığı ileten tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.” dedi.  

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Yönetim Kurulu da basın camiası mensubu Öztürk için başsağlığı dileğinde bulundu. olay53 camiası olarak bizlerde Merhum baba Öztürk'e Allah'tan rahmet, başta muhabir kardeşimiz Serkan Öztürk olmak üzere sevenlerine, yakınlarına ve Öztürk Ailesine başsağlığı dileğinde bulunuyor ve sabırlar ihsan ediyoruz.