Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes

Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes
Rize'de, Gülbahar Hatun Derneği'nin katkılarıyla gönüllü hanımlar tarafından yardıma muhtaç öğrenciler yararına hayır kermesi açıldı.

Cumhuriyet Caddesi, İl Halk Kütüaphanesi yanında açılan kermesi açılışında bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Gülbahar Hatun Derneği kurulduğu günden bu yana bir çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmış bir dernektir. Buradan elde edilecek gelir fakir öğrencilere yardım olarak dönecek. katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz." dedi.

45.20110408141038..jpg

Gülbahar Hatun Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine Yanbay ise ''Rize'nin ilk kadın derneğince düzenlenen kermesimizde elde edilen karlar, yardıma muhtaç, maddi durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize burs olarak gidecek. Gülbahar Hatun Derneği olarak her zaman içinde hayır işleri bulunan faaliyetler içerisinde yer alacağız.'' diye konuştu.

yapılan konuşmaların ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve eşi Reyhan Bakırcı, İl Tarım Müdürü Adem Çekiç, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Kızılay Rize Şusesi Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, İl Müftüsü İlyas Serenli, Rize Sanayici İşadamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu, AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Mehmet Karaca ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kermesin açılışı yapıldı.

Gıda, el işi ve süs eşyaları gibi birçok ürün çeşitlerinin bulunduğu kermesin 30 Nisan tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi.