Muhtar İpek: Kuyruk Acısı Bulunanların İftirasıdır

Muhtar İpek: Kuyruk Acısı Bulunanların İftirasıdır
Rize Merkez Eminettin Mahallesi Muhtarı Muhammet İpek, o habere cevap verdi: ''Muhtarlık seçimini kaybetmiş olan kişinin kuyruk acısıyla şahsımı karalamak adına atmış olduğu iftiradır'' dedi.

Eminettin Mahallesindeki terk edilmiş müstakil evin tinercilerin ve öğrencilerin alem evi olduğunu ve Muhtar'ın bu konuyla ilgilenmediğini iddia eden mahalle sakini Alirıza Altıkulaç' ın açıklamalarına mahalle muhtarı Muhammet İpek sert bir şekilde cevap vererek, ''Muhtarlık seçimlerinde rakibim olan Alirıza Altıkulaç adlı şahıs, seçimlerde farklı kaybetmenin acısıyla tamamen yalan ve iftiralarla şahsımı karalamaya çalışmaktadır." dedi. Muhtar İpek, evin yıkım kararının alındığını ve gelecek hafta içerisinde evin yıkımının yapılacağını kaydetti.

12 yıldır Eminettin Mahallesinde esnaf olduğunu ve ikamet ettiğini ifade eden Muhtar Muhammet İpek, geçen yıl yapılan seçimlerde Mahalle halkının teveccühüyle bu şahsın üç katı kadar oy aldığını ve muhtar seçildiğini belirterek, “Kasım ayı ortalarında bahse konu olan evin fotoğraflarını çekip, mahalle sakinlerimizden toplamış olduğum imzalar ve yazmış olduğum dilekçeyle beraber vali yardımcımız sayın Mehmet Özer Bey'le konuyu görüştüm. Sonrasında da belediye ve emniyetle ilgili süreci bizzat takip ettim. Hatta İstanbul'da ikamet etmekte olan evin sahibine de telefonla ulaşarak konuyu izah ettim ve bu konuda bize yardımcı olmasını, Rize Belediyesi tarafından yıkımın kanunlarımıza uygun yapılabilmesi için gerekli olan noter tasdikli taahhütnameyi tarafıma göndermesini istedim. Gelen bu belgeyi de belediyemize teslim ederek yıkımın yapılabilmesi için son aşamaya gelmiş bulunduk ve iki gün önce de Belediye Fen İşleri Müdürümüz sayın Naci bey'le yıkım işlemini yapmak için evin olduğu bölgede inceleme ve keşif yaparak yıkımın önümüzdeki hafta içerisinde yapılmasını kararlaştırdık. Yaklaşık beş aydan beri uğraş verdiğim bu konunun tamda sonuna yaklaşmışken ortaya atılan bu yalan ve iftiralara mahalle halkımızın değer vermediğini, bu ve bunun gibi iftiralarında iftira sahiplerine bir şey katmayacağını belirmek istiyorum. Son olarak, mahallemizin huzurunu ve güvenliğini tehdit eden bu olayın çözümünde başından beri bizlere katkısı olan herkese mahallemiz adına teşekkür eder saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de kullanılmayan ev mahalleliye bela oldu!