Muhtar Kalp Krizi Geçirdi Sahurda Hayatını Kaybetti

Muhtar Kalp Krizi Geçirdi Sahurda Hayatını Kaybetti
Rize’nin Kurtuluş Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik, sahur yemeğine kaldırılmak istendiği sırada yatağında ölü bulundu. Özçelik’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Rize Merkeze bağlı Kurtuluş Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik (53), hafta sonunu geçirmek ve arılarına şerbet vermek üzere ailesiyle beraber gittiği Erzurum’un Dumlu Beldesindeki evinde sahur yemeğine kaldırılmak istendiği sırada yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik (53) beraberinde eşi ve çocuklarıyla beraber, hafta sonunu geçirmek ve arılarına şerbet vermek üzere cumartesi günü Erzurum’da arazileri bulunan Dumlu Beldesine gitti. Burada ailesi ve yakınlarıyla beraber iftarı açtıktan sonra yorgun olduğunu ve biraz dinlenmek istediğini belirten Muhtar Özçelik odasına geçerek istirahate çekildi.

Sahur yemeğine kaldırılmak istenen Muhtar Özçelik’in hareketsiz durduğu ve nefes almadığının eşi ile aile yakınları tarafından fark edilmesi üzerine çağrılan ambulansla Özçelik hastaneye kaldırıldı. Yapılan inceleme sonrasında Muhtar Özçelik’in tahmini olarak 2-3 saat öncesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

CENAZE PAZARTESİ ÖĞLE VAKTİ RİZE KURTULUŞ KÖYÜNDE DEFNEDİLECEK

Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Ahmet Özçelik’in cenazesi Rize’ye getirildi. Özçelik’in naaşı, Pazartesi günü öğle namazına müteakiben Kurtuluş Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedilecek.

ahmet-ozcelik-kurtulus-koyu-muhtari-hayatini-kaybetti-001.jpg