Muhtar Koçali'den Ziraat Odası Başkanı Paliç'e Teşekkür Plaketi

Muhtar Koçali'den Ziraat Odası Başkanı Paliç'e Teşekkür Plaketi
Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, etüt merkezine katkılarından dolayı Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç’e teşekkür plaketi takdim etti.

Rize’nin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerden olan Tophane Mahallesinde Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali, mahallede oluşturulan etüt merkezine katkılarından dolayı Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç’e teşekkür ziyaretinde bulunarak, Paliç’e teşekkür plaketi takdim etti.

Rize Ziraat Odası Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Koçali, etüt merkezinden her gün yüzlerce kişinin yararlandığını ifade ederek, bu anlamda etüt merkezine katkılarından dolayı Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç’e teşekkür etti.

nevzat-palic-ile-abdurrahman-kocali.jpg

Muhtarlığın çalışmaları hakkında Paliç’le görüş alış verişinde bulunan Koçali, mahalleye kadın kültür merkezi kazandırma çalışmalarının hızla sürdüğünü ve bu çalışmada da Ziraat Odasının desteklerini beklediklerini kaydederek, Ziraat Odasının destek girişimlerinin diğer kurumlara örnek teşkil etmesini diledi.

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ise gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek odanın imkanları ölçüsünde destek vereceklerini belirtti.

nevzat-palic-ile-abdurrahman-kocali-53.jpg