Muhtar Mavi’den Şikayete Kayıtsız Kalan Türk Telekom’a Kapak !

Muhtar Mavi’den Şikayete Kayıtsız Kalan Türk Telekom’a Kapak !
Mahallesinde yer alan Türk Telekom’a ait menhol kapaklarının deforme olması nedeniyle Türk Telekom’dan 35 günlük sürede çözüm bulamayan Engindere Mahalle Muhtarı Mustafa Mavi’den Telekom’a kapak gibi uygulama!

Rize Merkeze bağlı Engindere Mahallesi Muhtarı Mustafa Mavi, mahalledeki Türk Telekom fiber ve bakır hatlarının geçtiği yerlerde bulunan menhol kapaklarının üzerinden tonajlı araçların geçmesi nedeniyle zamanla deforme olması nedeniyle Türk Telekom Rize İl Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak menhol kapaklarının onarılmasını istedi. Aradan 35 gün geçmesine rağmen dilekçesine hiçbir cevap alamayan ve konu ile ilgilenilmemesi nedeniyle Muhtar Mavi çözümü kendisi üretti.

Mavi, deforme olan menhol kapaklarını aynı yerdeki kasnaklara kaynak ederek, bu ana ait fotoğrafları tepkili bir şekilde sosyal medya hesabından paylaşarak, “Telekom a 45 gün önce dilekçe vermemize rağmen hiç bir işlem yapılmadı. Bizde kapaklari yerdeki kasnağa kaynak ettik. Bakalım kimgelip şimdi bu kapakları acacak.” İfadelerini kullandı.

muhtar-mavi’den-turk-telekom’a-kapak-(1).jpgmuhtar-mavi’den-turk-telekom’a-kapak-(4).jpgmuhtar-mavi’den-turk-telekom’a-kapak-(2).jpgmuhtar-mavi’den-turk-telekom’a-kapak-(3).jpg