Muradiye Asfalt Rekoru Kırdı !

Muradiye Asfalt Rekoru Kırdı !
Heyelan, sel ve taşkın yaralarının sarımaya devam ettiği Muradiye Beldesinde yol ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan sel ve heyelanlarda, dere üzerindeki binalar ve sonrasındaki çalışmalarla gündeme gelen Rize Merkeze bağlı Muradiye Beldesinde, düzenleme ve planlama çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve bu dönem yeniden Ak Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Musa Süreyya Balcı, kentsel düzenleme ve rekreasyon çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

Asfalt Rekoru

Göreve başladıklarında planladıklarının çok ilerisinde olduklarını kaydeden Balcı, "Bundan 5 yıl öncesinde tahmini olarak 3 bin ton asfalt dökeriz diye hesap etmiştik. Bu 5 yılın sonunda geriye baktığımızda 14 bin ton asfalt döktük" dedi.

Sel ve Heyelanlar

Geride kalan 5 yılda önemli afet ve felaketler atlattıklarını kaydeden Balcı, "Bu afetlerde heyelana maruz kalan veya risk taşıyan 50'den fazla noktaya 7 bin metreküp taş duvar yaptık. Yıllardır yol hasreti çeken Aslan Kazdal, Hızır Ali Kazdal, Recep Kazdal, Niyazi Sarımehmet, Hasan Sarımehmet, Hikmet ve Mehmet Kazdal Ailelerine, ırmak içine büz döşeyerek, imkansız görünen işi gerçekleştirdik ve yola kavuşturduk" diye konuştu.

muradiye-asfalt.jpg

Hizmet Belediyeciliği

Yeni proje ve çalışmalarla yeniden Belediye Başkanlığı için aday olduğunu kaydeden Musa Süreyya Balcı, "Son 5 yılda ortaya koyduğumuz hizmet belediyeciliğini, geçirdiğimiz 6 seçimde % 90 oy oranıyla taçlandıran Muradiyeli hemşerilerim, önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde de iradesini bu hizmet belediyeciliği yönünde ortaya koyacaktır" şeklinde konuştu.

muradiye-istinat.jpg

Haber: Ömer Şan