Muradiye Saadet'e Kavuşacak

Muradiye Saadet'e Kavuşacak
Saadet Partisi, Rize’nin Muradiye Belde Belediyesi Başkanlığı için genç bir aday belirledi. 32 yaşındaki başkan adayı Yücel Kazdal, genç kadrosu ile seçim yarışına girdi.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde, 2 bin 357 seçmenin 10 sandıkta oy kullanacağı Rize’nin Muradiye Beldesi’nde, Saadet Partisi Belediye Başkanlığı için genç bir kadro ile seçime girdi.

2009 Yerel seçimlerinde de Saadet Partisi’nden belediye başkanlığı için aday gösterilen Yücel Kazdal, genç isimlerden oluşturduğu Belediye Meclisi adayları ile “Genç başkan, genç kadro” sloganını kullanarak “Muradiye Saadet’e kavuşacak” dedi.

Geçtiğimiz yıl Trabzon’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Akademi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Mehmet Kazdal’ın da kardeşi olan 32 yaşında Yücel Kazdal, aynı kurumda Akbil Bilişim ve Sistem Uzmanı olarak görev yapıyor.

2000 yılında girdiği Saadet Partisi Gençlik Kolları görevlerinin ardından 2007 yılından bu yana da Merkez İlçe Teşkilatında görev alan Yücel Kazdal, 2009 yerel seçimlerinde de Belediye Başkanlığına aday olduğu Muradiye Beldesi’nin bu kez Saadet’e kavuşacağını söyledi.

“Muradiye 10 yılını kaybetti”

Belediye Meclisi’nde de genç bir kadro oluşturduklarını belirten Kazdal, “Geçen dönemde adaydım ve belki seçimi kazanamadık ama insanlara derdimizi anlattık. İnsanların dertlerini dinleyerek, bugüne kadar bu dertlerin de değişmediğini gördük. Muradiye, iktidar belediyesi olarak 20 yılını geçirdi lakin son 10 yılda taş üstüne taş koyulmamış bir belediye olarak kayıtlara geçmiştir ve on yılını kaybetmiştir. Muradiye’ye yeni bir yüz, yeni bir imaj kazandırmak için hizmet edebilmek adına bedenimizi taşın altına koyduk ve halkımızdan da sadece elini taşın altına koyarak bir şans istiyoruz” dedi.

Yücel Kazdal’ın Muradiye Belde Belediyesi Meclis Üyeliği aday listesinde, Soner Hazır, Zafer Sakal, Salih Kıdal ve Recep Kırdal isimleri yer alıyor.

muradiye’ye-genc-baskan,-genc-kadro.jpg