Murat Topal'dan Fotoğraf Sergisi

Murat Topal'dan Fotoğraf Sergisi
25 yıldır ilgilendiği fotoğraf sanatında ulusal ve uluslar arası başarılar elde eden Karadenizli Fotoğraf Sanatçısı Murat Topal'dan fotoğraf sergisi...

25 yıldır ilgilendiği fotoğraf sanatında ulusal ve uluslar arası başarılar elde eden Karadenizli Fotoğraf Sanatçısı Murat Topal, Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini yansıtan fotoğraflarından derlediği 25 eserin yer aldığı “Karadeniz’in Kuzey Doğusu” adlı fotoğraf sergisini Trabzon’da açacak.

Küçük yaşlarda fotoğrafçılığa merak saran ve genç yaşında farklı fotoğraflarıyla ilgi çeken, ulusal ve uluslar arası yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden Fotoğraf Sanatçısı Murat Topal, Türkiye’nin çeşitli illeriyle Hollanda’da kişisel fotoğraf sergisi açacak.

Topal, bu dönemdeki ilk sergisini Rize, Trabzon ve Artvin’in eşsiz güzelliklerini binlerce kareyle fotoğrafladığı Karadeniz albümünden seçtiği 25 eserin yer alacağı “Karadeniz’in Kuzey Doğusu” adlı fotoğraf sergisi ile Trabzon’da açacak.

21 Eylül 2012 Cuma günü saat:18.00’da Cumhuriyet Mahallesi Özgür Sokak No:18’deki Trabzon Sanat Evi’nde kişisel sergisini sanatseverlerin beğenisine sunacak olan Topal ayrıca 02.10.2012 Salı günü Ankara’da, 2 Kasım 2012 tarihinde Hollanda’da, Aralık ayında Taksim Beyoğlu’nda ve Ocak ayında İzmir’de kişisel sergiler açarak sanatseverlerle eşsiz güzellikteki fotoğraflarını paylaşacak.

Topal’ın 02.10.2012 Salı günü saat: 14:00’da Mustafa Necati Kültür Evi Kızılay Ankara’da açacağı sergisinde Rize Simiti ve Çayı yanında kaşar peyniri ile kokteyj ikram edilecek. Eski ve yeni meclis başkanlarıyla beraber Rizeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Ankara'daki sergiye katılması bekleniyor..

Öte yandan Doğa ve Yaşam adında bir Foto Katalog çalışmasını sona erdiren Fotoğraf Sanatçısı Murat Topal’ın bu eserini de 10 gün sonra çıkaracağı öğrenildi.

MURAT TOPAL KİMDİR?

murat-topal-fotograf-sanatcisi.jpg

1973 yılında Zonguldak’ta doğdu. Rize’de yaşıyor. 25 yıldır ilgilendiği Fotoğraf Sanatı konusunda dersler aldı, okullarda fotoğrafı anlatarak sunumlar yaptı ve hızlandırılmış Fotoğraf Sanatı Temel Eğitimi dersleri verdi.

Bir çok ulusal ve uluslar arası fotoğraf yarışmasında dereceler elde eden Topal, Rize’de ve komşu illerde slâytlarla karma sergiler düzenledi.