Muratpaşa-Ardeşenspor Hentbol Maçının Ardından

Muratpaşa-Ardeşenspor Hentbol Maçının Ardından
Muratpaşa Belediyespor Kulübüne 27-25 kaybeden, Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin 7. haftasında Muratpaşa Belediyespor Kulübü, sahasında Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü 27-25 mağlup etti.

Maçın ardından açıklama yapan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, ikinci devrede iyi bir oyun sergilediklerini fakat Muratpaşa Belediyespor’un köklü bir takım olduğu için daha iyi oynadığını söyledi.

Teknik direktör Durak, “İlk devrede sahanın hakimi Muratpaşa Belediyespordu. İkinci devrede ise biz biraz daha istekli ve arzulu oynadık. Muratpaşa belediyesi köklü deneyimli bir takım. Geniş bir kadrosu var. Saygı gösteriyoruz rakibimize ve biz bunu bilerek geldik. Muratpaşa’ya başarılarının devamını dilerim” dedi.

husnu-kemal-durak-ardesen-gsk-teknik-direktoru.jpg

Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Birol Ünsal ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, oynanan maçın Avrupa seviyelerinde olmadığını kaydetti.

Bu şekilde oynamaya devam ettikleri sürece bir yere varılmayacağını ifade eden Ünsal, “Öncelikle kazandığımız için mutluyum. Ardeşenspor çok mücadele etti. Kazanmayı çok istediler. Geçen haftalarda Avrupa'da maç yaptık. Hentbol oralarda bu şekilde oynanmıyor. Bu şekilde hentbol oynandığı sürece kendi aramızda eğleniriz. Böyle kör dövüşüyle bir yere varılmaz” şeklinde konuştu.