Musa'nın katil zanlısı amca oğlu, tahliye edildi

Musa'nın katil zanlısı amca oğlu, tahliye edildi
Erzurum'da küçük Musa cinayetinin tatbikatı bugün yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı.

Erzurum'da, 3 Kasım günü okula giderken kaybolan ve 6 gün sonra cesedi bulunan Musa K.'nın öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklu olan 2 zanlı S.K. (askerin arasında) ve B.E.'ye; bugün, cinayetin işlendiği, Demir Yolları'na ait kullanılmayan metruk gazhanede tatbikat ve yüzleştirme yaptırıldı. Tutuklu amcaoğlu S.K. ve dün tutuklanan B.E. cinayetle ilgili iddiaları kabul etmediler. Amcaoğlu S.K. diğer zanlı B.E.'yi daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını öne sürürken, cinayetin işlendiği metruk binaya ilk kez geldiğini söylediği öğrenildi. Katil zanlılarından S.K., tahliye edildi. 

musanin-katil-zanlisi-1.jpg

3 Kasım günü okula giderken kaybolan ve 6 gün sonra cesedi bulunan Musa K.'nın öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklu olan 2 zanlı S.K. ve B.E.'ye bugün cinayetin işlendiği Devlet Demir Yolları'na ait kullanılmayan metruk gazhanede tatbikat ve yüzleştirme yaptırıldı.

Cezaevi aracıyla cinayet mahalline getirilen iki zanlıya polis ve jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında tatbikat yaptırıldı. Tutuklu olarak bulunan amcaoğlu S.K. ve dün tutuklanan B.E. cinayetle ilgili iddiaları kabul etmediler. Amcaoğlu S.K. diğer zanlı B.E.'yi daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını öne sürürken, cinayetin işlendiği metruk binaya ilk kez geldiğini söylediği öğrenildi.

musanin-katil-zanlisi-2.jpg

Zanlı S.K.'nin avukatı Tuncer Aktaş, müvekkilinin olayla ilgisi olmadığını belirterek, tahliyesi için mahkemeye dilekçe ile başvurdu, tahliye kararı aldırdı.

musanin-katil-zanlisi-3.jpg