MÜSİAD Batum'da Şube Açacak

MÜSİAD Batum'da Şube Açacak
MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu ve Genel Sekreter Yrd. Serdar Eryılmaz’ın da dâhil olduğu bir toplantıda, MÜSİAD Batum Şubesi’nin kuruluş hazırlıkları değerlendirildi.

T.C Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve DEİK organizasyonuyla gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumu (TAG İF) toplantısı Gürcistan’ın Batum şehrinde gerçekleştirildi. MÜSİAD Temsil Heyeti, 6 Mart 2015 Cuma günü Batum’da tertip edilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumuna katıldı. Ayrıca Heyet, söz konusu Foruma Türkiye adına başkanlık eden T.C. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekci’ye Batum MÜSİAD’ın kuruluşuna dair bilgiler verdi.

musiad-batum-subesi-acilacak-7.jpg

Toplantıya, T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı George Kvirikashvili, Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Şahin Mustafayev, MÜSİAD adına ise; MÜSİAD Avrasya Koordinatörü ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Şeref Aygün, Batum MÜSİAD Başkanı Mustafa Okutan, Başkan Yardımcısı Engin Karabak, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Üyesi Abdulkadir Durukan ve Cevat Sarı’nın yanı sıra üç ülkenin iş dünyası örgütlerinin yöneticileri ve işadamları katıldı.

musiad-batum-subesi-acilacak-6.jpg

MÜSİAD Batum Şubesi Açılacak

Batum’da gerçekleştirilen forumda, MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu ve Genel Sekreter Yrd. Serdar Eryılmaz’ın da dâhil olduğu bir toplantıda, MÜSİAD Batum Şubesi’nin kuruluş hazırlıkları değerlendirildi, çalışmalara hız verildi. MÜSİAD Avrasya Koordinatörü ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Şeref Aygün, 1-2 ay içerisinde MÜSİAD Batum Şubesinin faaliyete geçerek iki ülke arasında ticari-ekonomik ilişkilerin gelişmesine büyük katkılar sunacağını ifade etti.

musiad-batum-subesi-acilacak-4.jpg

Batum MÜSİAD Başkanı Mustafa Okutan ve Batum MÜSİAD Kurucu üyeleri, resmi kuruluş işlemleri, ofis-sekretarya hazırlıkları ve teşkilatlanma çalışmaları gibi hususlarda MÜSİAD Genel Merkezinden gelen yetkililerle görüştü. Forum amacıyla Batum’da bulunan MÜSİAD Temsil Heyeti, Türkiye adına Foruma başkanlık yapan Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekci ile forum esnasında görüşmeler yaptı. Batum’da, MÜSİAD Şubesi açılacağını belirten MÜSİAD yetkililerine Bakan Zeybekci, duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve MÜSİAD’ı kutladı.

musiad-batum-subesi-acilacak-5.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-2.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-9.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-1.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-3.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-8.jpg

musiad-batum-subesi-acilacak-10.jpg