Müsiad Raporu Akgül'e Verdi

Müsiad Raporu Akgül'e Verdi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından hazırlanan Rize Belediyesi’nde uygulanabilir proje önerileri raporunu Rize Belediye Başkan Adayına sundu

MÜSİAD şube binasında, Milliyetçi Hareket Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Zelkif Akgül,  ve parti yöneticilerinin katılımıyla yapılan sabah kahvaltı programında, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD tarafından hazırlanan ve içeriğinde Rize Belediyesinde uygulanabilir çeşitli konularının ele alındığı proje önerileri raporunun detaylarıyla ilgili bilgi verdikten sonra kitapçık halinde hazırlanmış raporu son olarak MHP Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Zelkif Akgül vererek kendilerine başarılar diledi.

32.20140319181916.jpg

Dabak,  “Şubemiz yöneticilerimizden oluşan araştırma komisyonu tarafından Rize Belediyesi’nin uygulanabilir öncelikli projelerini tespit ettirdik. Tespit edilen uygulanabilir projeleri rapor haline getirildi ve Rize Belediyesine aday başkanlara raporumuzu sunarak MÜSİAD olarak görüşlerimizi beyan ettik. Bundan sonraki beklentimiz önümüzdeki günlerde yapılacak yerel seçimde Rize’nin huzur ve sükunet içerisinde saygı ve sevgi çerçevesinde bir seçim geçirmesini temenni ediyoruz. Umarız seçimin sonunda kazanan Rize olur”dedi.

Başkan adayı Akgül, MÜSİAD üyelerine seçilmesi durumunda gerçekleştirmek istediği 53 projesiyle ilgili çalışmalarından bahsettikten sonra MÜSİAD üyelerinin sorularına cevaplandırdı.