MÜSİAD Rize: Huzur ve İstikrar için Erdoğan

MÜSİAD Rize: Huzur ve İstikrar için Erdoğan
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD olarak ilk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin, en doğru şekilde sonuçlanacağından emin olduklarını vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açmış olduğu vefa sergisi sevenleri tarafından yoğun ilgi görmeye davam ediyor.

Yarın (pazar günü) yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim öncesinde MÜSİAD Rize Şubesi tarafından organize edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarından oluşan serginin üçüncü gününde Rize Milletvekili Hasan Karal, MÜSİAD Rize Şubesi 3. Dönem Şube Başkanı Cem Temizel, Ak Partili Yöneticiler ve Başbakanın sevenleri sergiyi gezdiler.

musiad-rize-subesinden-basbakan-erdogan-fotograf-sergisi-2.jpg

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak değerlendirmede bulunan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD olarak ilk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin, en doğru şekilde sonuçlanacağından emin olduklarını vurguladı. Sandıktan çıkacak karara, tüm vatandaşların saygı göstereceğine inandıklarına da dikkati çeken Dabak, açıklamasında şunları da kaydetti: "Her zaman ifade ettiğimiz gibi iş dünyası olarak önceliğimiz, siyasi istikrar sonucu elde edilen ekonomik istikrarımızın ve içinde bulunduğumuz huzur, güven ve pozitif istikrar ortamımızın devam etmesidir. Seçilecek Cumhurbaşkanı'nın da bunu sağlayabilecek bir kişi olması en önemli önceliğimizdir. Güzel bir demokrasi yarışı gerçekleşmesini diliyoruz.

musiad-rize-subesinden-basbakan-erdogan-fotograf-sergisi-1.jpg

MÜSİAD olarak üyelerimizin tercihinin çok büyük bir oranda, bugüne kadar milletimize çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, içinde yaşadığımız huzur, güven ve istikrar ortamının sağlanmasına en büyük katkıyı yapmış, ilkleri gerçekleştirmiş bir lider, hemşerimiz olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek yönünde olduğunu görüyoruz. Bu manada Çankaya yolundaki son günlerinde kendilerine duyduğumuz vafayı gösterme adına Başbakanımızın fotoğraflarından oluşan sergi organize ettik. Sergimiz Başbakanın sevenleri tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle fotoğraflarını bizimle paylaşan Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar’a ve sergimize katılan herkese teşekkür ediyor, seçimin milletimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

musiad-rize-subesinden-basbakan-erdogan-fotograf-sergisi-3.jpg