MÜSİAD Rize Şube Başkanı Taylan: Hep Birlikte Önceliğimiz Rize Olsun

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Taylan: Hep Birlikte Önceliğimiz Rize Olsun
Geçtiğimiz günlerde yapılan MÜSİAD Rize Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Recep Taylan, şube başkanlığında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

MÜSİAD Başkanlığı görevine başladığından itibaren ziyarette bulunanları ayrı kabul eden, Başkan Recep Taylan, ziyaretlerde, MÜSİAD’ın yeni dönemde planlanmış olan faaliyetleri hakkında bilgiler aktardıktan sonra yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle bizlere gösterilen ilgi sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Hem bu ilgiye, hem de duyulan güvene layık olmaya çalışacağız. Önceliğimiz, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan Rize’mizi, ülkemizin hedefleri doğrultusunda Rize’deki kurumlarımızla uyum içerisinde hep birlikte kolektif olarak, ortak akıl etrafında toplanarak birlik beraberlik içerisinde Rize’nin ismini daha iyi noktalara taşıma gayreti içerisinde olacağız. MÜSİAD olarak, yönetim kurulu üyelerimle birlikte bu minval üzere yapılacak her türlü işbirliğine ve çalışmaya hazırız.” dedi. Başkan Taylan ayrıca, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.   

recep-taylan-tebrik-ziyaretlerini-kabul-ediyor-1.jpg

Şube binasında ziyarette bulunan; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Müftü Vekili Ali Çakmak, Memur-Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, Tarım İl Müdürü Şafak Bulut, İş-Kur Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, MÜSİAD Rize Şube Başkanlığı görevine seçilen Recep Taylan ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi.

recep-taylan-tebrik-ziyaretlerini-kabul-ediyor-2.jpg