MÜSİAD Rize Şube Başkanı Taylan, RTSO Seçimleri İçin Kararını Açıkladı

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Taylan, RTSO Seçimleri İçin Kararını Açıkladı
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçiminde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını söyledi.

MÜSİAD Rize Şubesi tarafından Derepazarı ilçesinde Yalı Restaurant’ta kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin konuk edildiği iftar programında, MÜSİAD Rize Şubesi Başkanı Recep Taylan, Kasım ayında yapılması beklenen Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) başkanlık seçiminde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını söyledi.

Adaylıklarını açıklayan mevcut Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile iş adamları Asım Çillioğlu ve Nuğman Toprak’ın Rize için önemli birer değer olduklarını ve 3 adayın da Rize’ye birbirinden güzel hizmette bulunabileceklerini kaydeden Başkan Taylan, gönüllerinden 3 adayın da tek bir çatı altında birleşerek Rize’ye en güzel hizmeti sunmalarının geçtiğini kaydetti.

musiad-rizeden-basin-mensuplarina-iftar.jpg

Bugün itibariyle MÜSİAD içinden bir adayın çıkmadığını sözlerine ekleyen Başkan Taylan, MÜSAİD üyeleri içinden bir aday çıkması halinde kendi üyelerini destekleyeceklerini ifade ederek, mevcut adaylarla, MÜSİAD üyesi dışında adaylıklarını açıklayabilecek diğer adaylara eşit mesafede olduklarını ve herhangi bir adayı desteklemelerinin söz konusu olmadığını kaydetti.

Taylan, MÜSİAD üyelerinin gruplarda hangi adayın listesinde olduklarına bakmaksızın gruplarda kendi üyelerini destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

recep-taylan-002.jpg