Müsiad Rize'de İlk Yaşandı

Müsiad Rize'de İlk Yaşandı
MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun yeni başkan ve yönetimi belli oldu. Yeni Başkan Esra Alemdaroğlu, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun ilk kadın başkanı ünvanını elde etti.

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun Genişletilmiş 8. İstişare Toplantısı’nda Esra Alemdaroğlu, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu'nun Yeni Başkanı oldu. Kongrede başkanlığa seçilen Alemdaroğlu, MÜSİAD Gençlik Kurulu Rize Şubesinin ilk kadın başkan ünvanını elde etti.  Alemdaroğlu, bir önceki yönetimde de başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

MÜSİAD Rize Şubesi Kurucu Başkanı Yılmaz Çoruh, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin yanısıra MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdussamet Temel, Genel Merkez İl Sorumlusu Ömer Ayberk Cengiz, Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ahmet Gürel'in de katıldığı Gençlik Kurulu 8. Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda Esra Alemdaroğlu başkanlığa seçilirken yeni yönetim kurulu da belli oldu. 
 
Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Talha Küçükvar, başkanlık sürecini değerlendirerek “Alışılmış bir söz vardır; gelen gideni aratır diye. Ama bunun böyle olmağını gösteren oluşumlardan biri Genç MÜSİAD’dır. Her yeni dönem, her yeni başkanla başarılarını artırarak devam ettirmektedir” diyerek, yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdussamet Temel yaptığı konuşmada, Genel Merkez tarafından yürütülen çalışmalar ve 2012 programlarından söz ederek, başarılı çalışmalarının devamını beklediğini ifade etti.

2.20120124192243.jpg
 
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ise, Gençlik Kurulu’nun bir amacının da MÜSİAD ilkeleriyle yetişen genç işadamlarını MÜSİAD’a kazandırmak olduğunu, bu amaç doğrultusunda bu dönem Talha Küçükvar’ın ve Sadık Kahya’nın MÜSİAD üyeliğine geçiş yaptığını belirtti.

Program, 2011 yılı faaliyet sunumu, yeni üyeler için rozet takma töreni ve yönetim kurulundan ayrılan üyelere hediye takdiminin ardından yeni dönem yönetim kurulunun tanıtımı ile devam etti.

YENİ BAŞKAN ALEMDAROĞLU'NDAN İLK MESAJ: HEDEF KİTLEMİZ GENİŞLEYECEK
 
MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun yeni Başkanı Esra Alemdaroğlu, yaptığı konuşmada, Gençlik Kurulu’nun 2012 hedeflerinden bahsederek, Rize Şubesi’nin başarılı çalışmalarını devam ettireceklerini, uluslararası çalışmalara imza atan Genel Merkez çalışmalarının takipçisi ve destekçisi olmanın yanı sıra, yerelde yapılan çalışmaları daha etkin hale getirerek hedef kitlelerini genişleteceklerini belirtti.

esra-alemdaroglu-rize-genc-musiad-baskani.jpg
 
MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Esra Alemdaroğlu- Yönetim Kurulu Başkanı

Fatih Dilmaç- Başkan Yrd.

Önder Şimşek- Başkan Yrd.

Ali Osman Mercan- Başkan Yrd.

Ahmet Fevzi Topçu- Başkan Yrd.

Fatih Çomoğlu- Başkan Yrd.

Tuncay Kılıç- Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Çelik- Yönetim Kurulu Üyesi

Abdulkadir Kılıç- Yönetim Kurulu Üyesi

Yurdanur Murzoğlu- Yönetim Kurulu Üyesi

Mustafa İslamoğlu- Yönetim Kurulu Üyesi

genc-musiad-rize-sube-yonetim-kurulu.jpg