Müsiad: Takdirle karşılıyoruz

Müsiad: Takdirle karşılıyoruz
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize şube başkanı Cem Temizel, çay kanunu ve emtia borsası ile ilgili yapılan gayretli çalışmaları takdirle karşıladıklarını bildirdi.

Temizel, yaptığı yazılı açıklamada, MÜSİAD olarak bölgenin tek geçim kaynağı olan çaya bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da büyük bir dikkat ve hassasiyetle yaklaştıklarını belirtti.

Hem özel sektörü hem de ÇAYKUR'u ilgilendiren, sektörel sorunların çözümüne yönelik ve çay üreticilerinin yıllardır süregelen dertlerine derman olacağını düşündükleri çay kanunu ve borsa ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Temizel, şunları kaydetti:''Bu sürece katkıda bulunmak amacıyla ilgili kişi ve kurumlarla sürekli iletişim ve istişare halindeyiz. Çay kanunu ve emtia borsası ile ilgili gayretli çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu sürecin sağlıklı işleyebilmesi ve gerçekten köklü çözümler üretebilmesi için yıkıcı değil, yapıcı eleştirilere ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Derneğimiz, bundan sonraki süreçte de tüm kişi ve kuruluşların sorunun değil çözümün parçası olması gerektiğini düşünmektedir.''