MÜSİAD; Uygulanabilir Proje Önerilerini Kasap’a Verdi

MÜSİAD; Uygulanabilir Proje Önerilerini Kasap’a Verdi
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD'ın Rize Belediyesi’nde uygulanabilir proje önerileri raporunu...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD tarafından hazırlanan Rize Belediyesi’nde uygulanabilir proje önerileri raporunu Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’a verdi.

MÜSİAD’da önceki dönemlerde görev almış Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap ve parti yöneticileri MÜSİAD Şube binasında sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltıda konuşma yapan Başkan Mahmut Dabak, MÜSİAD tarafından hazırlanan içeriğinde; şehir girişi, şehir meydanı, otogar, galeri sitesi, sahil düzenlenmesi, kadınlara yönelik sosyal alanların oluşturulması ve daha birçok konuyu ele alan uygulanabilir proje önerileri raporunu misafirlere okuduktan sonra Başkan adayı Kasap’a vererek kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Dabak konuşmasının devamında ülkemizde yaşanan ‘17 Aralık’ olaylarına da kısaca değinerek, “Türkiye’nin, 10 yıllık kazanımlarının olumlu sonuçlarını hep birlikte yaşıyoruz. Geriye baktığımızda, en önemli kazanımımızın da, huzur, güven ve pozitif istikrar olduğunu görüyoruz. Ülkemizin bu huzur, güven ve istikrarı için birbirimize daha fazla kenetlenerek hep birlikte bu sürece sahip çıkmalıyız.” dedi.

musiad;-uygulanabilir-projele-onerilerini-kasap’a-verdi-1.jpg

Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap kahvaltıdaki konuşmasında, “MÜSİAD faaliyetlerini sadece iktisadi anlamda değil toplumsal duyarlılık anlamında da yürüten önemsenecek bir kurumdur. Bu anlamda görüş ve önerileri bizim için de çok önemlidir. MÜSİAD ve şehrimizdeki diğer STK’lar ile diyalog halinde olarak bu şehri birlikte yöneteceğiz. Rize ve Rize’nin problemlerini kapsayan bu kapsamlı raporu için Başkan Mahmut Dabak ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Rapor içerisindeki proje önerileri tarafımızdan en iyi şekilde değerlendirilecektir. ” şeklinde konuştu.

Başkan adayı Kasap, MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplandırdıktan sonra program sona erdi.

musiad;-uygulanabilir-projele-onerilerini-kasap’a-verdi-2.jpg