MÜSİAD'dan Ayar'a Ziyaret

MÜSİAD'dan Ayar'a Ziyaret
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı makamında ziyaret etti

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı ziyaret eden Dabak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Rize'de almış olduğu başarılı sonuçtan dolayı İl Başkanı Hikmet Ayar ve teşkilatını tebrik ederek Rize'de yapılacak projelerle ilgili istişarede bulundu.

MÜSİAD'ın bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayar; "Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Rize teşkilatı olarak Rize'nin gelişimi ve yeni Türkiye yolunda marka şehir olması noktasında yapılacak projeler ve çalışmalarla ilgili herkesle istişarede bulunmaktan memnuniyet duyarız. Rize için yapılacak her türlü çalışmada ve projede her kesimin görüşünü alarak ortaya bir hizmetin konması bizi memnun eder. Bu kapsamda sivil toplum kuruşlarımızın önerileri ve projeleri bizim için önemlidir. Onlarla her zaman istişare halinde olmak bizi memnun eder."  dedi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ise yerel seçimlerde almış oldukları başarıdan dolayı AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve teşkilatını tebrik ederek, "Rize'nin Türkiye'de 1. olması bizi yürekten memnun etmiştir. Rize'de, Başbakanın memleketine yakışır bir sonuç elde edilmiştir. MÜSİAD olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Rize için yapılacak ter türlü projede ve çalışmada üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

musiaddan-ayara-ziyaret-1.jpg