Müsiad'dan İşadamlarına Bulunmayacak İş Fırsatı

Müsiad'dan İşadamlarına Bulunmayacak İş Fırsatı
16 ilin işadamları ve kamu kurumlarındaki alım heyetlerinin katılımıyla MÜSİAD Bölgesel geliştirme toplantısı Trabzon’da yapılacak.

İstanbul, Artvin, Rize, Trabzon, Samsun, Çorum, Düzce, Zonguldak, Karadeniz Ereğli, Sinop, Amasya, Bartın, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Tokat illerindeki işadamları ve kamu kurumlarındaki alım heyetlerinin katılımıyla MÜSİAD Bölgesel geliştirme toplantısı Trabzon’da yapılacak.

MÜSİAD Rize ve Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeleri biraraya gelerek önümüzdeki ay içerisinde Trabzon şubesi ev sahipliğinde yapılacak önemli bir organizasyon için istişare toplantısı gerçekleştirdi. Rize MÜSİAD şube binasında gerçekleşen toplantıda 6 Eylül 2014 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak toplantının detayları masaya yatırılarak değerlendirildi.

rize-musiaddan-isadamlarina-is-firsati-2.jpg

Konuyla ilgili detayların görüşüldüğü toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, “Üyeler arası ticari ilişkilerin gelişmesi, üyelerin ticari hacimlerinin artması ve yeni iş bağlantılarının yapılacağı “İş’ler Gelişsin, İş’ler Değişsin” sloganıyla ‘Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’ şubemizin evsahipliğinde Trabzon’da yapılacak. 1300 metrekare kapalı alanda 150 MÜSİAD üyesi firmanın stant açacağı ve 500’den fazla yerli ve yabancı ziyaretçinin katılımıyla yapacağımız toplantı sayesinde bölge ekonomisine katkı ve canlılık getirildiği gibi toplantı kapsamında gerçekleştirilen firma tanıtımları, B2B iş görüşmeleri yapılacak. Ayrıca İran ve Gürcistan’dan gelecek alım heyetleri ve bölgede alım yapan kamu kurum ve belediye iştiraklerinin satın almacılarının katılımıyla üyelerimizin fiili iş bağlantıları yapması sağlanacaktır” dedi.

rize-musiaddan-isadamlarina-is-firsati-1.jpg

Toplantıda MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ise; “Üyelerimizin ticari hacimlerinin artması ve yeni iş bağlantıları yapılması amacıyla bölgesel iş geliştirme toplantılarını önemsiyoruz. Üyelerimizin dışında Rize’den Valiliğimiz, Belediyemiz, Ticaret Borsamız, Ticaret ve Sanayi Odamız ve Rektörlüğümüzün de katılım ve desteğiyle toplantıya hazırlanarak üst düzey katılımım sağlanacaktır” dedi.

Başkan Dabak, özellikle Gürcistan ve İran’dan gelecek alım heyetleriyle yapılacak ikili iş görüşmelerinin de sağlanacağı program işadamları için bulunmayacak bir fırsat olduğunu söyleyerek, Rizeli işadamlarını toplantıya davet etti.