MÜSİAD’dan Kan Bağış Kampanyası

MÜSİAD’dan Kan Bağış Kampanyası
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Rize Şubesi, her yıl geleneksel olarak, MÜSİAD üyeleri, Gençlik Kurulu üyeleri ve çalışanlarının katımıyla kan bağış kampanyası başlattı.

Cumhuriyet meydanında Kızılay’ın Mobil kan toplama aracıyla, MÜSİAD üyeleri, Gençlik Kurulu üyeleri ve çalışanlarının katıldığı kampanyada,  gerekli kontrollerin yapılmasının ardından sırayla kan verildi.

kan-bagisi-1.jpg

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel kan bağısında bulunduktan sonra yapmış olduğu konuşmasında, “MÜSİAD'ın sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak 'Bir damla kan, bir hastaya şifadır’ düşüncesiyle, toplumdaki duyarlılıklara katkı sağlamak, kan verme bilincinin yaygınlaştırılması ve önemle üzerinde durulması adına, MÜSİAD Rize Şubesi olarak her yıl, Kızılay ile işbirliğiyle düzenli olarak kan bağışı yaparak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmekteyiz. Geleneksel olarak üyelerimiz, çalışanlarıyla kan bağış kampanyasına destek vermekteyiz. Bu yıl katılımın geçen yıla oranla katılımız daha fazla oluşu bizleri sevindirmiştir. Kan vererek bir kişinin hayatının kurtarılmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere, kampanyamıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

kan-bagisi-2.jpg

kan-bagisi-3.jpg