Müsiad'dan Vali'ye ziyaret

Müsiad'dan Vali'ye ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamı Derneği (MÜSİAD) Rize şube Başkanı Cem Temizel beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel nezaket ziyaretinde MÜSİAD’ı makamında kabul eden Vali Hacımüftüoğluna teşekkür ederek, MÜSİAD’ın misyon ve vizyonundan bahsetti.

Temizel Vali Müftüoğlu ile görüşmelerinde, “Ülkesine ve milletine hizmet etmeyi kendisine şiar edinen işadamlarından oluşan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her bir üyemiz kendi alanında en iyisini başarabilmek gayreti içindedir. Üyelerimizin üstlendiği görevi hakkıyla yerine getirebilme çabasında olmaları bizleri sevindirmekte, MÜSİAD olarak, Ülkemize ve İlimizin kronik sorunlarının çözümü noktasında, hizmet etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğimize hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Yönetim Kurulum ve üyelerim adına yeni görevinizde sizleri tebrik ederek, başarılar dilerim” dedi. 

musiad-vali-ziyareti.jpg

Rize Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu da, MÜSİAD'ın yaptığı nezaket ziyaretine teşekkür ederek, "şehrimizin kalkınabilmesi, gelişebilmesi, istihdam sorunun ortadan kaldırılabilmesi açısından herkesin ortak düşünce etrafında toplanması ve çalışmalara ellerinden gelecek gayreti göstermelerini istedi."

Müftüoğlu bu ziyaretin bir tanışma olduğunu, ilerleyen zamanlarda bir araya gelerek, uyumlu bir şekilde fikir alış verişinde bulunarak, çalışabileceğini belirtti.

musiad-vali-ziyareti-1.jpg