Müsi̇ad’ın Yeni Yönetimi Projelerini Ve Hedeflerini Faruk Özlü’ye Anlattı

Müsi̇ad’ın Yeni Yönetimi Projelerini Ve Hedeflerini Faruk Özlü’ye Anlattı
MÜSİAD Düzce Şubesi olağan kongresinde başkanlığa seçilen Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Faruk Özlü'yü ziyaret ederek,...

MÜSİAD Düzce Şubesi olağan kongresinde başkanlığa seçilen Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Faruk Özlü'yü ziyaret ederek, projelerini anlattı.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam, geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede 2 dönem başkanlık yapan ve başkanlık süresi dolan Vefa Pehlivan'dan görevi devralmıştı. Özgür Sağlam ve yönetimi, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Düzce için hazırladıkları projeleri anlatan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Faruk Özlü'den destek istedi. Başkan Özlü, Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, Düzce'nin gelişimi için hayata geçirilecek her türlü projeye destek verdiklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda ise Özgür Sağlam Faruk Özlü'ye plaket takdim etti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.