Mustafa Ceceli Rize’de Konser Verecek

Mustafa Ceceli Rize’de Konser Verecek
Türk Pop Müziği'nin en önemli seslerinden Mustafa Ceceli, Rize’de hayranlarıyla buluşacak.

Son yılların en başarılı seslerinden olan ve tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, 11 Ocak 2014 tarihinde Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fener Kampusu kapalı spor salonu sahnesinde saat:18.00'da sevenleriyle buluşacak.

Rize’de ve Doğu Karadeniz bölgesinde yaptığı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Ajans53 Organizasyon, Zuga Tur ve Kaya Özel Öğrenci Yurdunun katkıları ile yeni bir organizasyona daha imza atıyor.

Organizatörlüğünü Hakan Güven’in gerçekleştirdiği Mustafa Ceceli Konseri için Rize, Artvin ve Trabzon’dan Ceceli hayranlarının büyük ilgisinin görüldüğü ve yaklaşık bir haftadır bilet satışlarının başladığı açıklandı.

hakan-guven.jpg Güven, “Konseri ilan ettiğimiz günden beri çok büyük ilgi var bilet satış noktalarımızda biletler tükenmek üzere, Ülke genelinin sevgisini kazanmış bir sanatçının Rizeli ile buluşmasına aracı olmaktan memnuniyet duymaktayız “ dedi.

Konseri canlı izleyecek olan katılımcılara görsel anlamda ve konser öncesi çok güzel sürpriz showların beklediğini söyleyen Hakan Güven, tüm Rizelileri bu konserde görmek istediklerini belirtti.

2007 Aralık ayında ismini ilk olarak Unutamam şarkısındaki performansıyla duyuran Mustafa Ceceli, Sezen Aksu ile uzun yıllar hem stüdyoda hem de sahnede birlikte çalıştı. 2009 sonunda çıkan ilk albümünde Limon Çiçekleri, Hastalıkta Sağlıkta, Dön, Tenlerin Seçimi, Şarkı, Hata ve Bekle gibi şarkılar hit oldu. Sonrasında proje albümlerinde yer alan Eksik, Yağmur Ağlıyor ve Sensiz Olmaz ki şarkılarıyla ikinci albümüne doğru yolculuğu devam etti. 2012 Nisan'ında Es albümü yayınlandı ve Es, Sevgilim, Bir Yanlış Kaç Doğru, Deli Gönlüm, Sevgilim, Aman şarkıları sanatçının yeni hitleri arasına girerek klip çekildi. Son olarak Erol Evgin'le klasikleşen Söyle Canım'ı tekrar yorumlayarak 2013 yazının en renkli şarkılarından birine imza attı ve en son klipini Dünyanın Bütün Sabahları şarkısına çekti.

Rize Merkez Bilet satış Noktaları: Çemberci Kırtasiye, Akademi Kitapevi, Kaya Öğrenci Yurdu, Zuga Tur, Piyano Cafe, Nevapark, Evrensel İletişim

Çayeli Bilet Satış Noktaları: Zaman53.com – Sini Cafe, Adnan Giyim

Pazar Bilet Satış Noktası : Merkez Kırtasiye

Ardeşen Bilet Satış Noktaları : Yavuz Kırtasiye, Yıldız internet Cafe, Yıldız Bayan İnternet Cafe

Fındıklı Bilet Satış Noktaları : Uzunhasanoğlu İletişim, Korbala Cafe

Arhavi Bilet Satış Noktası : Foto Sim