Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Transfer Listesinde

Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Transfer Listesinde
Beşiktaş'ta durumu tartışılan Samet Aybaba'nın yerine teknik direktör koltuğuna aday isimler netleşmeye başladı. Listede Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin de ismi geçiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Samet Aybaba ile sezon sonuna kadar kesin olarak beraberiz' açıklaması Beşiktaş cephesinde 'Acaba Aybaba ile yollar ayrılıyor mu?' yorumlarına sebep olurken teknik direktör Aybaba ligde kalan 7 haftada adeta kendi kaderini çizecek.

Ekonomik sorunlar sebebiyle Şampiyonlar Ligi'ne katılıp gelir elde etmek isteyen Beşiktaş'ta, bu hedefin ıskalanması halinde yola Samet Aybaba ile devam edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Olası bir teknik direktör değişikliği ihtimalinde ise siyah beyazlı camianın önünde 5 seçenek bulunuyor.

İşte o isimler:

1- Ertuğrul Sağlam: Bursaspor ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Ertuğrul Sağlam'ın ismi son günlerde Beşiktaş ile sıkça anılıyor. Şu an için sezon sonuna kadar takım çalıştırmayan deneyimli teknik adamın Arjantin'e gidip oyuncu izlemesi dikkatlerden kaçmazken Beşiktaş kulislerinde her geçen gün Ertuğrul Sağlam ismi daha sık duyuluyor.

2- Arthur Zico: Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Zico ile Beşiktaş yönetimi sezon öncesinde görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Fikret Orman yönetiminin olası bir teknik adam arayışında Fenerbahçe ile başarılı olan Zico ile tekrar masaya oturması muhtemel.

3- Rıza Çalımbay: Son günlerde Sivasspor'da sıkıntılı günler geçiren Rıza Çalımbay'ın kırmızı beyazlılardaki geleceği belirsiz. Deneyimli teknik adamın Beşiktaş camiasında büyük ağırlığı bulunuyor.

4-Mehmet Özdilek: Medical Park Antalyaspor ile başarılı bir sezon geçiren Mehmet Özdilek de Beşiktaş'ın adayları arasında olan isimlerden biri. Mehmet Özdilek'in hedeflerinde bir gün Beşiktaş'ı çalıştırmak olduğu biliniyor.

5-Mustafa Denizli: Şu an Ç.Rizespor'da çalışan deneyimli teknik adam 2008-2009 sezonunda Beşiktaş'ı çifte kupalı şampiyonluğa ulaştırmıştı. Çalıştırdığı takımlarla uzun süre kontrat yapmayan Mustafa Denizli, olası bir ayrılık durumunda yönetimin dosyasındaki isimlerden biri olacak.