Mustafa Denizli Sahaya İniyor

Mustafa Denizli Sahaya İniyor
PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'da ikinci yarı hazırlıkları, yarın yeni teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde başlıyor.

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, yeni yılın ilk demecini spor yazarı Selim Denizalp’a verdi. Futbol dünyasının duayen ismi ilk olarak 2013 yılının herkese Allah’tan başta sağlık olmak üzere, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti.

PTT 1. Lig'in 15'inci haftasında istifa eden Engin Korukır'ın yerine Çaykur Rizespor'da göreve getirilen Mustafa Denizli, Yeşil-Mavili oyuncularla bir araya geliyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yarın (2 Ocak) ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak olan Ç.Rizespor'da ilk etap kampı 10 gün sürecek.
 
İkinci etap kampını teknik heyetin görüşü doğrultusunda Antalya'da gerçekleştirilecek olan Çaykur Rizespor'da sakatlığı nedeniyle sözleşmesi fesh edilen Ousman Jallow ile Nijerya milli takımına çağrılan Uche Kalu katılamayacak. Kalu, ülkesindeki milli takım kampı nedeniyle en az 4 hafta takımdan ayrı kalacak.

Bu akşam Rize’de olacağım…

Yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli, bu akşam kendisinin Rize’de olacağını belirterek, akşam futbolcuları ile bir araya geleceğini ve yeni yılın ilk çalışmasını yarın başlayacaklarını ilk etapta 10 günlük süre zarfında ikinci devre hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştireceklerini hatırlatarak, ikinci devrenin ilk maçı olan G.Antep BŞB karşılaşması için gerek duyması halinde maça bir hafta kala Antalya’da kampa gireceklerini söyledi.

Floren Cernat’ı bende istiyorum “Keşke Olsa"

Spor yazarı Selim Denizalp’in, hocam Karabükspor’da son iki sezondur forma giyen ve bu ekibin başına Mesut Bakkal’ın gelmesiyle kadroya giremeyen ve karşılıklı sözleşmesi fes edilen Rumen oyuncu Floren Cernat’ın Ç.Rizespor’a transferi gerçekleşti mi ? sorusuna karşı, Denizli;” Cernat benimde çok istediğimi bir oyuncu, görüşmelerimiz oldu, umut ediyorum ki bu oyuncuyu renklerimize katacağız. Şu bir gerçek ki resmi imza atılmadan net bir ifade kullanmak doğru olmaz” ifadesini kullandı.

Rüştü gelmiyor

Mustafa Denizli'nin kaleci antrenörlüğü için görüştüğü Rüştü Reçber, ailevi nedenlerden dolayı Rize'ye gelmiyor.

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, kaleci antrenörlüğü için ismi geçen Rüştü Rençber ile ilgili şunları söyledi: “Rüştü’de gelmek istedi. Bu ekipte olmak çok istedi. Ne var ki ailevi sebeplerden ötürü bu iş gerçekleşmedi. Görüştüğüm bazı isimler var. Bizimle beraber uyum sağlayacak, bizle harekat yapacak bir başka arkadaşımızı bu ekibime dahil edeceğim” dedi.

''2013 yılı şampiyonluk yılı olacak''
 
Ç.Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile 2013 yılını şampiyonluk yılı olarak gördüklerini belirtti, şöyle konuştu: "5 yıldır Süper Lig'e yükselme hayalimizin bu yıl gerçek olacağına inanıyoruz. Süper lige çıkmak oldukça zor. Ancak daha zor olanı orada tutunmak.Yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşacağız. Mustafa Denizli'nin gelmesi ile ligde tüm takımların gözü üzerimize döndü. Bunun bazı zorlukları da olacak. Ancak bu zorluğun üstesinden geleceğiz."
 
Bu arada Mustafa Denizli'nin isteği üzerine sportif direktörlük biriminin kapatılmasıyla iki yıldır bu görevi sürdüren Oğuz Aydın, Rize'den ayrıldı.