Mustafa Denizli'den O Polemiğe Son Nokta

Mustafa Denizli'den O Polemiğe Son Nokta
Ç.Rizespor'un Eski Teknik Dİrektörü Mustafa Denizli, Ç.Rİzespor'a transfer olmasını eleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaşadığı polemiğe son noktayı koydu.

Başarılı teknik adan Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, "Ç.Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" açıklaması hakkında son noktayı koydu.

Son olarak Ç.Rizespor'da görev alan başarılı teknik adam Mustafa Denizli, Beyaz TV ekranlarında önemli açıklamalar yaptı. Bursaspor'dan gelen teklif hakkında konuşan Denizli, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın göndermeli sözleri hakkında da net konuştu.

“BURSASPOR'LA GÖRÜŞTÜK AMA…”

Bursaspor'dan kendisine bir teklif geldiğini doğrulayan Denizli, Eylül sonuna kadar programının olduğunu belirtti. Bu dönemde görev almasının söz konusu olmadığını kaydeden Denizli, “Bursaspor'la görüştük ama hocalarını buldular. Benim Eylül sonuna kadar yapılmış bir programım var, onu uygulayacağım. Dolayısıyla bu dönem itibariyle görev almam söz konusu değildi.” dedi.

“FATİH TERİM'LE BERABER OLURUZ”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, 'Ç. Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi' açıklamasına da cevap veren Denizli, Orman'ın sözlerini üstü kapalı bir şekilde eleştirdi.

Süper Lig'de görev alması durumunda keyifli bir rekabet ortamını olacağını kaydeden Denizli, “Şartlar oluştuğu zaman o rekabetin içinde sevgili kardeşimizle (Fatih Terim) beraber oluruz. Şartlarımız uygun düşerse bir gün aynı ligde görev yaparız. Bunlar o dönemde bir polemik olarak kaldı. Fazla değinmeye gerek yok” ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon başında teklif yaptıkları ancak ret yanıtı aldıkları, sezon ortasında ise PTT 1. Lig ekibi Ç.Rizespor'u devralan Mustafa Denizli'yi hedef almış, isim vermeden Denizli'ye yüklenen Orman, “Ç. Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi” demişti.