Mustafa Denizli'li Rize Bir İlki Başardı!

Mustafa Denizli'li Rize Bir İlki Başardı!
Mustafa Denizli’nin Ç.Rizespor'a gelmesi ile gol atmakta da, yemekte de sıkıntı çekmeyen Ç.Rizespor, Mustafa Denizli yönetiminde bir ilki gerçekleştirdi.

Mustafa Denizli’nin gelmesi ile gol atmakta da, yemekte de sıkıntı çekmeyen Ç.Rizespor tam 61 gün sonra kalesinde gol görmedi.

61 gün sonra kalesini kapadı !..

PTT 1.Ligde en son 34’üncü haftada oynadığı deplasman maçında 1461 Trabzon takımına karşı aldığı 0-0 beraberlikle kalesine gol görmeyen yeşil-mavili ekip, bu tarihten sonra yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı maçların hepsinde kalesinde gol görürken, deneyimli çalıştırıcı bu durum için; atmakta da, yemekte de sıkıntı çekmiyoruz açıklamasında bulunmuştu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Samsunspor’dan 4 gol yiyen ve eleştiri oklarını üstüne çeken kaleci Davit Loriya, son oynanan Boluspor maçında kalesini gole kapatırken, özellikle son on dakika içinde rakip takımın tehlikeli ataklarında Kazak kaleci yerinde müdahaleler yaparak kaleye duvar örmeyi bilmişti.

david-loriya.jpg

Ara Vermeden Başladılar

Boluspor galibiyeti ile yeniden moral bulan Ç.Rizespor, gelecek hafta sonu oynayacağı Kartalspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlarken, yeşil-mavili takımın kaptanı Florin Cernat parmağında oluşan çatlak sebebiyle idmana çıkmadı. Bu futbolcunun çekilen MR sonucu tedavisine başlanacağı öğrenilirken takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Haber: Selim Denizalp