Mustafa Denizli'nin Çelme Takma Hesabı

Mustafa Denizli'nin Çelme Takma Hesabı
Lider K.Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayan Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli,"Ç.Rizespor olarak...

Lider K.Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayan Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli,"Ç.Rizespor olarak ilk iki sırada bulunan takımı takip ediyoruz. Arkadan giderek önde adım atan birine çelmeyi nasıl takarız diye bakıyoruz. Önde gidersek yiyeceğin çelmeyi göremezsin" dedi.

PTT 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Ç.Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. 1. Lig’in iddialı ekiplerinden Ç.Rizespor hafta sonu deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı müsabakadan galip ayrılarak, zirve iddiasını güçlendirmek istiyor.

Torku Konyaspor maçından sonra bir gün izin yapan Ç.Rizesporlu futbolcular, bugün şiddetli sağanak yağmura rağmen teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde çalışmalara başladılar.

mustafa-denizli-caykur-rizespor-teknik-direktoru.jpg

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Denizli, ligde kopmaların başlayacağını belirterek, “Çıkışta olanlar devam eder. Düşme dönemi başlayanlar da düşmeye devam eder. Çünkü dönemsel veriler böyle gösteriyor. Bunun dışında çok farklı şeyler olmaz. Ligin en fazla gol atan iki takımının maçı elbette çok çekişmeli geçecek. Geriye dönüp baktığın zaman attığı ve yediği gol fazla olan iki takımın karşı karşıya geleceği bir maç olarak görüyoruz. Biz bu seriyi sürdürelim, gol atmaya devam edelim. Erciyes'in eksikleri var. Ancak bunun çok fazla önemi yok. Neticede sahaya 11 kişiyle çıkılıyor. Her takım bunları yaşıyor. Biz içerideki galibiyet serisine devam edip, dışarıdaki mağlubiyetleri kaldırmak istiyoruz. Kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ç.Rizespor olarak ilk iki sırada bulunan takımı takip ediyoruz. Arkadan giderek önde adım atan birine çelmeyi nasıl takarız diye bakıyoruz. Önde gidersek yiyeceğin çelmeyi göremezsin" şeklinde konuştu.

Takımın Cuma gününe kadar çalışmalarını Rize’de sürdüreceği öğrenildi.