Mustafa Denizli'nin Maç Sonu Açıklamaları

Mustafa Denizli'nin Maç Sonu Açıklamaları
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli , ''PTT 1. Lig'in dünyada bir benzeri yok. 10-12 tane takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği bir ligde kimin nerede darbe alacağı belli olmaz'' dedi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantep BB Spor maçından sonra yaptığı açıklamada, ikinci yarıya iyi skorla başladıklarını belirterek, ''İleriye dönük geliştirmemiz gereken konular var. Oyuncularımın üstün gayretini gördüm. İleriye umutla bakmamız için bu sonuca itibar etmemiz lazım'' dedi.

''Bu ligin dünyada benzeri yok''

Denizli, 4-1'lik sonucun oyunu gerçek manada yansıtmadığını ifade etti. Oyunlarını geliştirmek zorunda olduklarını kaydeden Denizli, şöyle devam etti: ''Her şeye rağmen önemli bir başlangıç yaptık, herkesi tebrik ediyorum. İyi oynadık ama istediğim çizginin çok gerisindeyiz. Sonuç olarak bizim için çok iyi bir pazar günü oldu. PTT 1. Lig'in dünyada bir benzeri yok. 10-12 tane takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği bir ligde kimin nerede darbe alacağı belli olmaz. Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bizi yenseydi aşağı-yukarı aynı çizgiye gelecektik. Onlar da en az bizim kadar iddialı, hala da iddialılar. Aradaki puanlar her an değişebilir.''

Ç.Rizesporlu Sezer Özmen de ''İyi oynadığımızı düşünüyorum. İki haftadır bu maça hazırlanıyorduk. Rakibimiz de çok iyi oynadı. İlk yarının 1-1 bitmesiyle beraber, ikinci yarı iyi başladık ve bunu skora yansıttık. Galibiyeti Rize halkına ve Mustafa Denizli hocamıza armağan ediyoruz'' diye konuştu.