Müşterisini Memnun Eden En İyi İl Rize

Müşterisini Memnun Eden En İyi İl Rize
Türkiye genelindeki Türk Telekom şubelerinde müşteri memnuniyeti ve kalite denetimlerinde Rize İl Müdürlüğü Türkiye 1.’si seçildi.

Türk Telekom tarafından kendi bünyesindeki 157 müdürlükte yapılan müşteri memnuniyeti ve kalite denetimlerinde Rize İl Müdürlüğü Türkiye 1.’si seçildi.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini arttırmak için her ay bünyesindeki 157 müdürlüğü uzman ekiplere denetlettirerek 157 müdürlük için karneler oluşturuyor. Üç aşamada yapılan denetimlerde ilk olarak rasgele müşteriler aranarak ilgili birimlerin bölgesindeki faaliyetleri hakkında bilgiler alınıyor. İkinci olarak ise ilgili birimlerin bölgelerindeki satış oranlarına bakılıyor. Son olarak ise uzman ekipler üzerlerine yerleştirilen gizli kameralar ile müşteri kılığında ilgili birimlere gönderilerek müşteri diyalogları ve diğer faaliyetler kayıt altına alınıyor.

1.20110702163901..jpg

Rize Telekom İl Müdürlüğü 2010 ve 2011 yılı içerisinde yapılan bu denetimlerde en başarılı il olurken, 2010 yılı içerisinde dört kez Türkiye dördüncüsü, üç kez Türkiye 2.’si olan Rize 2011 yılı Nisan ayında Türkiye 1.’si oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, amaçlarının Rize’ye en üst seviyede kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek yakaladıkları çıtayı yükselterek faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

rustem-kocal-turk-telekom-rize-il-muduru.jpg