Müsteşar Aka, RTEÜ'nün Batı Park Projesini İnceledi

Müsteşar Aka, RTEÜ'nün Batı Park Projesini İnceledi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yerleşkesi önünde Batı Park Projesini dolayısıyla incelemelerde bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, beraberinde Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ve Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Hızır Reis Deniz ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti. Müşteşar Aka ve beraberindeki heyet daha sonra Batı Park Projesinin hayata geçirileceği üniversite yerleşkesi önünde incelemelerde bulundu.

ulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(1).jpg

İlk olarak misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülkemizin seçkin üniversiteleri arasında yer alan RTEÜ’nün daha da büyümesi için gayretlerinin artarak devam ettiğini söyledi.

ulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(3).jpg

Rize’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ise, RTEÜ’nün hızla gelişen üniversiteler arasında olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka’ya günün anısına plaket takdim etti.

ulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(2).jpg

Makam ziyaretinin ardından RTEÜ’nün çehresini değiştirecek olan dolgu sahası projesinin hayata geçirilerek, üniversitenin sahille bağlantısının sağlanacağı, sahil yolunun tünel içine alınarak trafik akışının alttan sağlanacağı ve tünel üzerinde sosyal yaşam alanlarının inşa edileceği Batı Park Projesi için yapılan incelemelerden sonra projenin gerçekleştirilmesi için çalışmaların en kısa sürede başlatılacağı ifade edildi.

ulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(6).jpgulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(4).jpgulastirma,-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-mustesari-suat-hayri-aka-rteuyu-ziyaret-etti-(5).jpg